Ingen fiskelycka.

Igår drog vi iväg, jag och barnen till Råbäcks hamn. Min tanke var ju att vi skulle dit och fiska lite så när jag var i Askersund köpte jag med maggot maskar som man har när man fiskar och är jätte äckliga! Ett mer känt namn är likmaskar eller fluglarver, men det är samma sak.

När vi tagit oss den smala vägen ner till hamnen fanns det redan 6 husbilar där men vi ställde upp oss och gjorde i ordning allt och tig våra fiskespön och gick till vattnet och satte på de snuskiga maskarna, men inte ville fisken nappa så vi gick tillbaka till husbilen och lagade mat och pratade med pappa i tel, å barnen lekte med sina leksaker lite innan det var dax för sängen.

Lucas och jag sov bak i 140 sängen och Alexander låg själv i fram.
Även om L och jag har 140cm att dela på så ligger han tillslut ändå alltid på mig på något konstigt sätt..

Tycker det gick riktigt bra att ta husbilen själv. Så det kan absolut bli fler gånger.

Det är rätt skönt när man själv kan besämma vilka dagar man vill lägga sug och vakna till sjöutsikt.

Råbäcks hamn

I morgon blir det en tur till Råbäcks hamn om vädret är bra, annars stannar vi nog hemma men vad jag förstått så ska det vara bra väder hela helgen.
Var där i torsdags och kollade hur det såg ut, det ligger ca 2 mil här ifrån.
Riktigt fin natur.
Hoppas kunna fiska lite med barnen oxå.


Aug. 17, 2013

Tror jag blivit beroende av husbilen. Bara längtar till nästa gång den ska få ta med mig ut igen.
Kan nog bli en liten tur nästa helg med barnen.
Dock kommer jag få åka ensam med barnen, då mannen i mitt liv jobbar. Men det är mysigt att åka iväg själv med oxå.
Vet dock inte än vart vi ska åka men det löser sig alltid.

Mina tjejer.

Sitter och kuckilurar på att dra med tjejerna ut i husbilen och ta en helg att bara ha för oss själva.
Åka iväg och bara vara, sitta och tjötaskit och ingenting, dricka lite gott och bara få umgås. Inga måsten.

Saknar mina tjejer så mycket!

Mer bilder

 
Älskar Österike! Helt underbart land.
 

Biler

 
San Marino och branta backar. 

Hemma

Nu har vi kommit till Malmö med färjan. Denna gången åkte vi med nattfärjan vilket var skönt och tur att den gick så sent som den gjorde.

Lördag, söndag har vi varit i Travemünde då J har tävlat. På lördagen var det dubbel som han spelade med Wille och där gick dom till 16 dels final i A av 512 lag och på söndagen var det trippel som han spelade med Wille och Patrik och där vann dom B finalen och det var ca 340 lag där. Finalen var klar i B kl 01.00 och då hade inte finalen i A börjat än och där hade vi ett lag från Sverige som mötte Madagaskar.

Älskar att åka på tävlingar utomlands, det är så mysigt och stämningen är en helt annan. I Sverige hade det inte varit en kotte och sett finalerna mer än de inblandade men här var det fullt med folk som drack öl och hade det trevligt. Sådant gillar jag!
Barnen har varit duktiga hela helgen faktiskt även om e haft myror i brallan lite då och då men man kan inte begära att de ska sitta helt stilla i två dagar heller.
Det är väldigt många som tagit kort på mina små älsklingar där de suttit med var sin iPhone och spelat i sina små stolar, och Lucas somnade även på lördagen i sin stol, såg vansinnigt gulligt ut.
Mycket glass och mycket pommes har de ätit, men vad gör det, det är ju sommar och semester.

Nu har jag tillbringat 3 av 4 veckor på min semester i husbilen och tycker att det är helt underbart, men ska allt bli skönt med en vecka hemma nu innan det är dax att jobba igen.

Ska slänga in lite bilder nu när vi är i Sverige igen och nätet är som det ska.

sovmorgon

Igår tog vi lite sovmorgon till kl 09.00 och tog det lite lugnt, var ju tvungna att checka ut senast kl 12.00,
så vi hann med att duscha och tömma gråvatten och toaletten mm, så innan vi kom iväg var kl 11.30.
 
Då drog vi bort till slottet som barnen tjatat om hela resan. Det var en hel del folk kan man säga, bland annat japaner, amerikaner, tyskar, fransmän mm mm.
Så det blev till att stå i kö i en timme för att få biljetter och då var kl runt 14, våran guidade tur var kl 17,40, så det blev en hel del väntande men gick faktisk över förväntan.
 
Sen var det dax för rundturen, den tog 35 min och man fick gå igenom alla rum som var färdigställda. Dock var bara våning 2 och 4 färdiga.
Han bodde bara i slottet i 159 dagar innan han dog under mystiska omständigheter vid en sjö.
Han har även två slott till, Linderhof och Herrenchiemsee.
 
Slottet är helt otroligt vakert, det går inte beskriva det, det måste upplevas. Bilder kommer senare då jag sitter med datorn nu och har bilderna i telefonen.
 
Barnen var mycket nöjda och där efter åkte vi så långt vi orkade vilket var ca 15 mil. 
Sen sov vi vid en avfart vid vägen, vilket inte var det bästa då det lät väldigt mycket från den vägen hela natten.
 
Idag så har vi åkt ca 40 mil och barnen har kollat på film i datorn så det har varit ganska så lungt. Planen idag var att komma fram til en ställplats där vi kunde sova över natten.
 
Ställplatsen ligger precis brevid en camping med sjö, så ikväll har vi även badat här i Tyskland, samt lagat Lucas favorit mat, spaghetti och köttfärsås. Tror han har ätit det varje dag sen vi åkte på semester utom kanske 2 dagar hittils. Ska väl kanske tillägga att vi andra inte ätit så mycket spaghetti.
 
Vädret i Tyskland är helt underbart. Soligt och varmt har det varit hela tiden, hade lätt kunnat bara semestra här i Tyskland och Österike plus att det är så vackert här!
 
 
 
 
 
 
 

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0