HjärnskakningHar ju glömt att uppdatera er hur helgen var i Halmstad. 

Efter husbilsmässan som blev lite dyrare än tänkt då vi inhandlade en ny parabol, så drog vi till Ullared där vi shoppade lite till husbilen, ljus, dukar och lite smått och gott... 

Efter Ullared drog vi vidare mot Halmstad där vi på lördagen skulle gå på kräftskiva. 
På kvällen kom vi ner till C och T och satt och drack lite gott och pratade medans vi fyllde på badtunnan till lördagen. 

På lördagen gjorde vi i ordning det sista för kräftskivan och vid 15 tiden kom alla andra, vi var ca 20 st. 
När alla var samlade började vi som vanligt med lite lekar. Den första var en tipspromenad, och den gick ju lämpligt nog förbi våran husbil. Så jag tänkte att jag går in och hämtar mig något att dricka och när jag går ut så halkar jag och landar på rumpan, övre ryggen så jag tappar luften, slår i nacken och avslutar med att slå i huvudet. Så jag kravlar runt på alla 4 tills jag får luft igen och mina lagkamrater såg inte fallet så de undrade vad jag gjorde på gräset innan jag fick förklara.. Sen fortsatte vi med ytterligare lite några lekar innan vi drog oss ner mot havet där vi åt kräftor i en fiskebod. 

När alla kräftor var uppätna drog vi oss tillbaka till huset och badtunnan, den hade nu en temperatur på 43 grader. Det var varmt. 

Efter en mycket trevlig kväll så var det bara att hoppa i sängen. 
Dagen efter så styrde vi hemåt. Jag hade ont i huvudet men inte på grund av alkohol utan min lilla vurpa. Tänkte inte mycket mer på det.. Men efter 4 dagar med huvudvärkså åkte jag till fru doktorn som konstaterade hjärnskakning. Vilken vurpa! 


Morgon mys.

Igår drog vi ner hit till Jönköping och idag ska vi gå i på mässan.

Vi står på en parkering utanför elmia och nu ska vi äta lite frukost innan vi går in.

Sigrid storråda

Det blev allt en liten tur även denna helgen till råbäcks hamn. Denna gången tog vi med oss barnens mormor.

Vädret är ju helt underbart.

Vi var knappast ensamma denna gången heller. Det var redan 9 husbilar här men vi fick oxå plats.

Sigrid storråda låg här oxå när vi kom. Det är ett vikingaskepp som är ett av världens största vikingaskepp som är havs gående.

Ny tvättad

Idag har jag och barnen tvättat av husbilen.

Det är inte det lättaste när man är lite kort i rocken, men allt funkar, bara man vill.
Barnen hjälpte till att tvätta av den med var sin svamp, medans jag hade ett teleskoprör med en borste på som sprutade vatten.

Jag trodde barnen skulle tycka detta var kul i typ 3 min men de höll på i över en timme och hjälpte mig, men sen hade klockan rusat iväg så det var dax för fredagsmys för deras del.

Husbilen var brutalt smutsig, men det är ju inte så konstigt med tanke på att den inte blivit tvättad sen Italien resan.
Men efter ca två timmar var den i alla fall lite renare.

Kan kanske bli en liten tur någonstans i morgon kväll, men det får vi se i morgon.

Ledigt

Nästa fredag har jag tagit ledigt från jobbet, för redan på torsdagen förhoppningsvis ta husbilen och rulla mot Jönköping och Elmia å husbilsmässan.
Efter det rullar vi vidare mot Halmstad för att möta upp många goa människor på kräftskiva.

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0