Varberg strandcup.

Idag åkte vi ner till Varberg med husbilen då det är en nationell tävling här.
Det bestämdes ganska sent att vi skulle åka ner hit hela familjen, typ två timmar innan vi åkte men barnen blev väldigt glada när de fick veta att de skulle få åka husbil.
När vi kom ner till Varberg så kollade vi in banorna innan vi åkte och parkerade husbilen ca 250 m från banorna på en parkering. Mitt emot parkeringen fanns en lekplats som barnen gärna ville kola in.

Det var den roligaste lekplatsen jag varit på, det fanns studsmatta, spökhus, rutchkana, hinderbana, gungor klätterställning mm mm. Jätte kul, till och med jag hade kul som i vanliga fall inte alls gillar lekplatser. Lagom när vi lekt av oss så kom det en riktig regnskur men då var vi tillbaka i husbilen igen.
Barnen och Johan byggde lego innan det var dags att duscha av barnen och få dom i säng vid 22 tiden. Hoppas morgondagen bjuder på uppehåll.
Är jätte nöjd med ett par flaskor jag hittat till duschen som jag har schampo och balsam i, man vill ju inte att saker tar för stor plats när allt måste in i skåp när man kör. Slänger upp en bild på dom sen.

Har ju glömt att berätta om förra resan vi gjorde, det blev en hel del inpuls åkande då.
Hade en vän som cyklade tjejvättern så jag tänkte att henne åker vi och hejar på så vi drog upp till Motala och i samma veva hälsade vi på Johans kusin med fam. Eftersom vi bjöd in oss själva ca 2 timmar innan vi dök upp så var det rätt gött att ha med sitt eget lila hus med sovplatser och mat, det ända de behövde ställa upp med var sällskapet och det gjorde dom mer än gärna.
Dagen efter kollade vi in slussarna och åt glass. Alltid lika kul att se när folk slussar, skulle inte falla mig in att göra något sådant själv!
Efter det åkte vi och hejade på Andrea sista biten in i mål. 10 mil på cykel är bra gjort!
Sen inpuls åkte vi till Linköping och hälsade på en annan vän. När det var ca 10 min kvar tills vi var framme ringde vi och sa att nu kommer vi, det hade han inte räknat med men kul tyckte han att det var, som sagt, husrum och mat hade vi själva så man behöver inte känna att man tränger sig på.
Det är det bästa med husbil att man kan åka hur man vill och vart man vill och man får se så mycket.
Bilder och fler inlägg kommer i morgon.

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0