Smider planer

Försöker smida lite planer och få idéer på sommarens Tysklandsresa, med lite hjälp av "lilla moselboka". Spännande. 

Påskafton.

Det är påskafton och vi drar iväg med husbilen eftersom barnen absolut inte ville sova hemma. Målet blev Uddevalla, Ikea. Kanske inte det första stället man tänker att man ska fira påskafton på😂. Men vi drog dit. Han med ett varv inne på Ikea innan de stängde men blir ett varv till i morgon. Barnen är nöjda, de har fått leka inne på Ikea och efteråt lekte de på den lilla lekparken utanför medans jag bara njöt av husbilen.

Under Ikea skylten leker barnen😊. 
När de kom tillbaka spelade vi lite yatsy som Lucas vann stort (pappan kom sist🙊) efter det blev det lite mat, kyckling wraps. Mycket smidig mat i husbilen och alla älskar det. Sen blev det lite tv tittande innan sängen ropade. Nu är klockan snart 9 och alla andra sover fortfarande gott men jag känner att lite frukost skulle sitta fint så jag "smyger" väl upp och börjar innan det är dags för nästa varv på Ikea! 😃

Kinnekulle

Jo, första turen blev allt av denna påskhelg. Vi kom iväg väldigt sent men detta var pga att stora sonen varit kalas till 19.30 men sen drog vi upp på kinnekulle. Packade in det nödvändiga plus katten. Vi tänkte att vi måste testa att ha med Lakrits vilket funkat jätte fint hitils. När vi kom fram blev det chips,dricka och en film. Harry Potter. Hoppas på en god natts sömn och att allt flyter på fint i morgon med. 


Välkommen hem

Nu är han äntligen hemma igen efter ett vinteruppehåll. I måndags hämtade vi hem den och idag fick den sig en omgång så den blev ren och fin. Vi använde oss av lite barnarbetskraft, vilket var väldigt uppskattat från de mindre. Då är det bara premiärturen som saknas. Få se om det blir nu till påskhelgen. Glad påsk på er! 

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0