Bättre sent än aldrig, men nu kommer en sammanfattning av Legoland

På lördagen vaknade vi vid 8 och käkade lite frukost innan det var dags att ge sig iväg till Legoland. Eftersom barnen var klubb BR medlemmar så gick dom in gratis. Började lugnt med att åka lite olika tåg och kolla på de olika legobyggena för att sedan fortsätta till alla andra karuseller och bergodalbannor. 
De har använt över 60 miljoner legobitar på Legoland, det är en hel del det. 
Vi åkte lite vattenforsar också. Barnen älskade det, men det krävdes lite övertalning men det gick ju bra. 
Lunch gick vi ut och åt i husbilen vilket var väldigt skönt att koma undan en liten stund. 
Vi kollade även 4D bio. Riktigt kul. Det är kul när de åker tex snabbt med en motorcykel på filmen och man känner blåsten, eller om man kör genom vatten och känner vattnet som skvätter. 

Dag nr 2 fortsatte som dag nr 1. Mycket åkande och barn som ville åka olika saker på olika ställen så mycket springande fram och tillbaka. 
Men vi har haft väldigt roligt i alla fall.. 
Jag hade gärna åkt tillbaka en gång till i år men tiden räcker nog inte till är jag rädd för. 

Hemfärden gick väldigt bra. När vi hade en dryg timme kvar tills vi var framme vid båten stannade vi och lagade lite spaghetti och åt det innan vi åkte vidare. 
När vi var framme vid båten så fick vi vänta ca 1 1/2 timme innan vi kunde åka ombord så då kollade vi lite på tv under tiden och barnen sov gott under tiden vi väntade. 
På färjan somnade barnen och Johan på var sin soffa men jag kunde inte sova så jag satt och läste. 
Båten anlände vid 03.00 tiden. 
Och då åkte vi och och sov ett par timmar innan vi åkte hemåt igen. Kommentarer
Karin

Hej! Vi ska också resa till Legoland med husbilen och jag undrar om det finns några ställplatser i närheten, eller bodde ni på campingen? Kan man under dagen ha husbilen på Legolands parkering och gäller isåfall vanlig parkeringsbiljett som man kan boka på datorn? MVH Karin

Svar: Hej. Vi bodde på en ställplats på en gård lite utanför billund, ca 5-10 min med husbilen. Det går jätte bra att stå på dagarna på legolands parkering. Vi betalade när vi åkte ifrån parkeringen.
adriacoral.blogg.se

2016-06-02 @ 13:40:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0