Hamburg

I natt sov vi på en parkering vid hamnen i Hamburg precis vid u-båts museet.

Vi sov sisodär under natten då det var lite fest i stan så det var många som gick förbi oss under natten och de var inte helt tysta.. Sen kom det en helikopter och landade tidigt på morgonen och lyfter efter 10 min. Vet inte riktigt vart den landade men det var väldigt nära.  När man lagom somnat om kom två killar förbi och spelade gitarr och sjöng precis utanför husbilen. Då var det bara att ge upp och gå ur sängen. 
Efter frukosten gick vi ut på upptäcksfärd, trodde det skulle vara en mycket finare stad än vad vi såg. Dock var det ju rätt stor skillnad från de kvarteren nära där vi stod mot neue stadt där det var lite mer städat. Vi hittade en stor park mitt i stan som var väldigt fin,


 hittade även en stor lekpark i parken där barnen utnyttjade lite tid. 


Lagom när vi kom fram till "nya staden" så började barnen bli trötta så det var bara att börja dra sig mot husbilen igen. 

Packade allt för att dra mot Lübäck. Påvägen ut ur stan ser vi en kille som blir bestulen på något och en kille springer ifrån platsen. 150 m fram cyklade en kille som med flit körde på denna killen som sprang och hade tagit något från den andra och när vi körde förbi 10 sek senare hade han redan handfängsel på sig så det borde varit en civil polis. 

Sen blev det raka spåret till Lübäck där vi nu grillat ikväll och i morgon är planen att vi ska cykla lite i staden och se vad den har att bjuda på. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0