Lübäck by cykel

Dagen började med lite frukost, innan vår plan var att cykla till den gamla delen av Lübäck. 
Sagt och gjort plockade vi ut alla cyklar och vi viste att det kunde bli en riktigt jobbig cykeltur då Lucas inte gillar att cykla sen han fick ny cykel i födelsedagspressent men han hade inget val nu. Så vi drog iväg och det blev en och annan vurpa men det gick relativt smärtfritt ändå, lagom till vi kom fram till gammal staden, för då kraschade Alexander när han skulle köra upp för en trottoar som han missade och skrapade knät så bloden rann. 
Bara att försöka hitta en affär och köpa plåster. 
Johan sprang in i en affär och handlade medans jag och A. var kvar utanför och då kom en brevbärare förbi och såg att han grät, när han kom ut från trappuppgången gav han oss ett stort plåster. Helt underbart med goda människor. 
Allt blev direkt bättre med plåstret. 

Vi cyklade vidare och kollade in stan, jätte fin stad! 


Stadsporten byggdes på 1200-talet

Såg lite människostatyer, grymma på att inte röra sig och när de fick en peng så rörde de sig och gjorde ett konstigt läte.


 

Sen cyklade vi hemåt igen och nu var det inga klagomål utan alla tyckte det var jätte kul att cykla. 

Sen packade vi ihop och drog till Travemünde och ställde upp oss  ca 2 min gångfärd från banorna. När vi tänkte ta en promenad och kolla runt lite ville A stanna kvar och kolla tv så han fick vara kvar med min tel om han behövde något. Han tyckte det var jätte skönt att få vara ensam lite..

Spelplatsen här ligger utmed strandpromenaden och är grymt fin. Hade varit så kul om det fanns en liknande tävling i Sverige men det är nog bara att glömma.  Här kan man dricka öl, ha trevligt och umgås och alla är trevliga. Hemma skulle alla dra så fort de åkt ut. Här stannar man kvar och kollar finalen som spelas vid 01-02 på natten. 

Något som är rätt maffigt är när färjorna kommer in. Bara ett gäng 10 tal meter från strandpromenaden. 


Coolt. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0