Trelleborg-Travemünde

Igår åkte vi iväg mot Trelleborg, en resa som tog längre tid än tänkt men det gick bra förutom att när vi kört en liten bit upptäcker vi att det rinner vatten på golvet. Tanken blir ju bara NEJ inte nu. Men efter lite letande så var det ett ganska enkelt fel. Det hade blivit kondens vatten i kylskåpet som rann ut när vi svängde. 
Vi fick ta en liten omväg förbi Johans jobb när vi åkte då han hade sin cykel där som vi behöver på vår resa. 

Barnen satt och tittade på film påvägen ner vilket gjorde resan mer behaglig för dom. Redan tog 6 timmar ink ett stopp 
på Mc Donalds. 

Det gick jätte bra att köra ner till Halmstad men sen tyckte jag att det blev väldig tråkigt och det hände inget på vägen men tillslut så kom vi fram. Väl där hade vi kollat ut en ställplats ca 1 km från hamnen. 
Den var propp full! Men då bad vi en tysk som stod snett över två platser så vi fick plats och det var inga större problem men den tyska damen tyckte att vi var nära men det var aldrig något problem och hon kunde ingen engelska eller svenska så hon stod bara och gormade på tyska men hennes man var lugn. 

Barnen la sig direkt i sängarna och somnade gott. Vi kollade lite på vad vi ska hitta på. Har ju lite idéer på vad vi vill. Frågan är bara om vi hinner med tanke på att vi måste bara i Travemünde nästa helg igen då det är tävling där. 

Nu är vi på båten,Nils Holgersson. Det första man får se är att de har piratutbildning, passar vår lille kille perfekt. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0