Varbergs strandcup

Jo vi kom tillslut ner till Varberg ca 5 min sena till spelstart men jag och Alexander  hade trevliga motståndare som inte tog några poäng för att de fick vänta. Vi förlorade första matchen, men vi var garanterade två matcher så vi hade minst en kvar. Match nr två spelade vi riktigt bra och vann den på tid. Alexander la in jätte fina lägg, kul att se! Detta medförde att vi gick vidare till B-slutspel. Tredje matchen orkade inte riktigt Alexander spela så kloten for lite åt alla håll men det gör inget, vi spelade ju så bra i match 2. 
Resterande av helgen var det spelfritt För mig och barnen. 
Husbilen fick vi ställa bakom banorna vilket var väldigt skönt för oss, då barnen kunde springa som de ville. 
På lördagen var det en Pride festival i staden som Lucas gick tillsammans med sina sysslingar Melvin och Nikolas

Vi fick även en konsert av Billy Idol som spelade 150 m från banorna på lördagkvällen, dock sjöng han väldigt surt men förbandet var riktigt bra, lite mer hårdrock över det. 
Lördagen slutade med en kvartsfinal för Johan. 

Vi hade rätt fin bakgrund till husbilen på kvällen. 

Söndagen gick ganska snabbt, barnen busade och lekte i skogen och Thomas fick sig en brottningsomgång med Lucas i gräset

straxt efter detta tog det slut för Johan som spelat riktigt bra under helgen men ibland räcker inte det ändå, så vid 14 tiden drog vi mot Ullared och handlade lite innan vi styrde hemåt. Men det var en kul helg och barnen skötte sig riktigt bra runtom banorna tycker jag. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0