Hemma

Nu har vi kommit till Malmö med färjan. Denna gången åkte vi med nattfärjan vilket var skönt och tur att den gick så sent som den gjorde.

Lördag, söndag har vi varit i Travemünde då J har tävlat. På lördagen var det dubbel som han spelade med Wille och där gick dom till 16 dels final i A av 512 lag och på söndagen var det trippel som han spelade med Wille och Patrik och där vann dom B finalen och det var ca 340 lag där. Finalen var klar i B kl 01.00 och då hade inte finalen i A börjat än och där hade vi ett lag från Sverige som mötte Madagaskar.

Älskar att åka på tävlingar utomlands, det är så mysigt och stämningen är en helt annan. I Sverige hade det inte varit en kotte och sett finalerna mer än de inblandade men här var det fullt med folk som drack öl och hade det trevligt. Sådant gillar jag!
Barnen har varit duktiga hela helgen faktiskt även om e haft myror i brallan lite då och då men man kan inte begära att de ska sitta helt stilla i två dagar heller.
Det är väldigt många som tagit kort på mina små älsklingar där de suttit med var sin iPhone och spelat i sina små stolar, och Lucas somnade även på lördagen i sin stol, såg vansinnigt gulligt ut.
Mycket glass och mycket pommes har de ätit, men vad gör det, det är ju sommar och semester.

Nu har jag tillbringat 3 av 4 veckor på min semester i husbilen och tycker att det är helt underbart, men ska allt bli skönt med en vecka hemma nu innan det är dax att jobba igen.

Ska slänga in lite bilder nu när vi är i Sverige igen och nätet är som det ska.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0