sovmorgon

Igår tog vi lite sovmorgon till kl 09.00 och tog det lite lugnt, var ju tvungna att checka ut senast kl 12.00,
så vi hann med att duscha och tömma gråvatten och toaletten mm, så innan vi kom iväg var kl 11.30.
 
Då drog vi bort till slottet som barnen tjatat om hela resan. Det var en hel del folk kan man säga, bland annat japaner, amerikaner, tyskar, fransmän mm mm.
Så det blev till att stå i kö i en timme för att få biljetter och då var kl runt 14, våran guidade tur var kl 17,40, så det blev en hel del väntande men gick faktisk över förväntan.
 
Sen var det dax för rundturen, den tog 35 min och man fick gå igenom alla rum som var färdigställda. Dock var bara våning 2 och 4 färdiga.
Han bodde bara i slottet i 159 dagar innan han dog under mystiska omständigheter vid en sjö.
Han har även två slott till, Linderhof och Herrenchiemsee.
 
Slottet är helt otroligt vakert, det går inte beskriva det, det måste upplevas. Bilder kommer senare då jag sitter med datorn nu och har bilderna i telefonen.
 
Barnen var mycket nöjda och där efter åkte vi så långt vi orkade vilket var ca 15 mil. 
Sen sov vi vid en avfart vid vägen, vilket inte var det bästa då det lät väldigt mycket från den vägen hela natten.
 
Idag så har vi åkt ca 40 mil och barnen har kollat på film i datorn så det har varit ganska så lungt. Planen idag var att komma fram til en ställplats där vi kunde sova över natten.
 
Ställplatsen ligger precis brevid en camping med sjö, så ikväll har vi även badat här i Tyskland, samt lagat Lucas favorit mat, spaghetti och köttfärsås. Tror han har ätit det varje dag sen vi åkte på semester utom kanske 2 dagar hittils. Ska väl kanske tillägga att vi andra inte ätit så mycket spaghetti.
 
Vädret i Tyskland är helt underbart. Soligt och varmt har det varit hela tiden, hade lätt kunnat bara semestra här i Tyskland och Österike plus att det är så vackert här!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0