Nu är det på riktigt.

Nu har vi äntligen köpt oss en nyare husbil, det blev en Adria Coral A  660 SP från 2007.
Innan denna skönhet, hade vi en Knaus, från 1989. Den köpte vi egentligen bara för att se om det här med husbil var något för oss, vilket vi efter 5 år kommit fram till att det var det. 
 
Då vi har goda kontakter med husbilstjejen i Askersund, så mailade vi henne och frågade vad hon hade hemma och då rekommenderade hon denna husbilen. Så vi åkte upp och provkörde, det var ju som en hel dröm att köra. Vi var ju vana vid muskelservo och en motor på 75 hk, nu åkte vi helt plötsligt en bil med 160 hk, servo och farthållare... Skulle aldrig gissat att bilen vägde nästan 4000 kg när man körde den, fruktansvärt lätt körd. Det är lite skillnad mot vad vi var vana med. Men då priset låg lite över budget så åkte vi hem och funderade lite, men kom fram till att det nog var värt det lilla extra. 
Så dagen innan midsommarafton åkte vi och hämtade hem henne. 
 
Prämiärturen gick till Torsö, där svärföräldrarna och svägerskan firade midsommar tillsammans med några vänner. Barnen bara älskar att åka husbil, och när de hade fått vänta i två dagar på att få åka så var de riktigt spända, så det var lite svårt för dom att somna men efter en stund så gick det fint. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

adriacoral.blogg.se

Adria Coral A 660 SP -07

RSS 2.0